Основите на резидентното рисуване

Рисуването изглежда като основен принцип. Просто се сдобивате с четка и използвате боята за повърхността на стената. Въпреки че тази техника със сигурност ще функционира, качествената боя е набор от умения, без които бояджийската работа ще има забележими грешки и ще изглежда зле. С подходящия метод обаче собственикът на дома може да рисува собствения си дом, както и да увеличи жилището с работа с експертно качество.

Разберете, че всичко, което сложите, ще получи пребоядисване върху него, без значение колко внимателни сте. Ако сложите очила, е чудесна идея да носите шапка с бейзболен дизайн, за да не капете от лещите и да не допускате боядисване на косата. Дългите панталони, както и ръкавите са отлични, като се има предвид, че получаването на боя от ръцете и краката може да бъде трудно.

Подробна информация за ремонт на входове можете да намерите, като посетите тази страница.

Действителното необходимо оборудване за боядисване включва ролки, валяк и също така удължител. Също така ще ви е необходима кърпа за падане, а също и маскираща лента. Старите листове могат да функционират, но шлифована кърпа, специално проектирана за тази функция, със сигурност няма да се насити толкова удобно, колкото лист. Вероятно ще са необходими и пребоядисани четки, както и малки ролки. Ще ви трябват пръчки за разбъркване на боята, а също и естествената боя. В зависимост от зоната, която трябва да бъде пребоядисана, също ще са необходими стълба или изпражнения. Осветяването е много важно, като се има предвид, че дефектите в боята обикновено разочароват добре при лоша светлина. Трябва да се използват халогенни работни светлини, ако пространството не може да бъде осветено добре с дневни или космически светлини. Може да е необходим вентилатор или 2, за да се поддържа аерираната зона, като се има предвид, че изпаренията от боята са опасни.

Веднага щом бъде придобито правилното облекло, както и устройства, маскирайте рамките на вратите, както и стените на мястото, където трябва да завърши боята. Може да изглежда възможно да нарисувате безупречно права страна с четка, както и с предпазлива ръка, но ако не се предприеме екстремно лечение, задачата със сигурност ще изглежда по-ниска. Моментът, необходим за заснемане на лентата, наистина ще спести време за рисуване, както и ще осигури свежа страна.

Първоначално трябва да се използва грунд, ако повърхността, която ще се боядисва, е гола дървесина или наистина стара боя. Това е материал, подобен на бяла боя, който е малко по-дебел от истинската боя. Трябва да се остърже, ако старият слой боя се лющи. Когато драскате боята, използвайте маска, тъй като мръсотията от боята не е полезна за белите дробове.

Поставете в инч или два бои в тигана за боя, достатъчни да покрият дъното на резервоара за съхранение, но недостатъчно за покриване на назъбения, наклонен компонент. Потопете ролката в боята, както и след това завъртете ролката, като "боядисвате" основата на тигана. Валякът трябва да има достатъчно боя, за да не се излива, но капенето е наред (затова тъканта за намаляване намалява).

Пребоядисайте повърхността на стената, като движите ролката назад и напред. Целта е да се предотврати капене и бягане. Ако се появи пробег (обикновено се формира в краищата на ролката), преобърнете се върху него, като го изгладите. Не боядисвайте със сух валяк. Когато слоят боя, който се използва, изглежда малко по-тънък, вземете още боя от тигана.

Feathering е стратегия, използвана, когато се използват два малко по-различни нюанса на боята непосредствено един до друг, като например при покриване на отвор със заместваща боя, която не може да бъде съчетана конкретно. За това използвайте четка за рисуване с не много боя върху нея.

Ако повърхността, която ще се пребоядисва, е гола дървесина или много стара боя, трябва да се използва грунд. Когато търкате боя, сложете маска, тъй като мръсотията от боята не е чудесна за белите дробове.

Поставете в инч или два инча боя в тавата за боя, достатъчна да покрие дъното на резервоара за съхранение, но недостатъчна, за да покрие назъбената, наклонена част. Когато слоят боя, който се нанася, изглежда малко тънък, вземете още боя от тигана.

Feathering е стратегия, използвана, когато се използват два малко по-различни нюанса на боята, които незабавно следват един друг, като например при покриване на дупка със заместваща боя, която не може да бъде съчетана конкретно.

Comments

Popular posts from this blog

Наемане на работа за по-чисти къщи

В камериерките - Ключове за по-лесен живот

Просто как да похарчите много по-малко, а също и да получите повече с почистваща компания